Elisakids BSO + HDO

In het schoolgebouw van de Elisabethschool in Rotterdam vindt u ElisaKids. Bij ElisaKids is uw kind van 0 tot 13 jaar helemaal op zijn of haar plek. Zij bieden hele dagopvang, peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang. Uw kind wordt met veel warmte opgevangen door de pedagogisch medewerkers en hoeft maar één keer te wennen, dat geeft een veilig gevoel en dat is de basis voor een goede ontwikkeling.

We werken nauw samen met ElisaKids. Hierdoor gaat uw kind goed voorbereid naar de basisschool. Daarnaast gebruikt ElisaKids alle mogelijkheden die het schoolgebouw biedt: zo kan uw kind zijn of haar energie kwijt in de gymzaal of speelt het heerlijk in de ruime speelzaal. Ook de omgeving van de school biedt veel mogelijkheden: De kinderen van ElisaKids gebruiken het buitenplein en het park. Ook maken ze regelmatig uitstapjes. Bijvoorbeeld naar de grote speeltuin waar ze een abonnement op hebben.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.komkids.nl, www.facebook.com/KomKidsElisaKids  of u kunt de medewerkers bereiken op 010 480 1021. U kunt uiteraard ook even binnenlopen.

Log in Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | web2work