Wilt u uw kind inschrijven? Denk dan a.u.b. aan het volgende:

Wanneer u uw kind gaat inschrijven op een basisschool, peuterspeelzaal of B.S.O. is dat een spannende gebeurtenis. U zult merken dat er veel verschillende soorten scholen en peuterspeelzalen zijn. Om erachter te komen welke school het beste past bij uw zoon of dochter, raden wij u aan te gaan kijken op de basisschool. Hierbij nodigen we u dan ook graag uit om op de Elisabethschool te komen kijken. Bij voorkeur onder lestijd, zodat u met eigen ogen kunt zien hoe er gewerkt wordt en hoe de sfeer in de school is. U kunt hiervoor een afspraak maken met een van de directieleden. Zij zijn telefonisch te bereiken op 010-4817244 of via elisabeth@rvko.nl.
Tijdens de rondleiding zullen wij u de aanmeldprocedure nader toelichten.

Bijzonderheden:
- Zorg ervoor dat u uw zoon/dochter op tijd aanmeld voor de basisschool
- Wanneer mogelijk is het prettig als beide ouders aanwezig zijn bij het aanmelden. Wanneer u zelf geen Nederlands/ Engels spreekt is het fijn wanneer u zelf iemand meeneemt die als tolk zou kunnen dienen.
-Wanneer beide ouders wettelijk gezag hebben moeten zij beiden tekenen voor de aanmelding.
- Heeft u nog geen verblijfsdocumenten, dan krijgt uw kind automatisch een onderwijsnummer toegekend.

Peuterspeelzaal De Berenboot
Inschrijving voor de peuterspeelzaal kunt u doen via de leidsters van de peuterspeelzaal. Zij zijn bereikbaar op 010-4801021 of per mail op elisakids@komkids.nl.

Buitenschoolse opvang en Hele dagopvang Elisakids
Tot 4 jaar kunnen kinderen worden opgevangen bij de Hele dagopvang (HDO). Als uw zoon/dochter 4 jaar oud is, kan hij/zij gebruik maken van de buitenschoolse opvang. Op de Elisabethschool is er sprake van een eigen HDO en B.S.O.; Elisakids. Deze B.S.O. is ontstaan door een samenwerking van de Elisabethschool en KomKids. Voor meer informatie over het inschrijven kunt u terecht bij een medewerker van KomKids. Voor de algemene informatie van de organisatie KomKids verwijzen wij u graag door naar www.komkids.nl. Ook kunt u rechtstreeks contact opnemen met de medewerkers van Elisakids via telefoonnummer 010 4801021 of per mail op elisakids@komkids.nl.

Log in Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | web2work