Wilt u uw kind inschrijven? Denk dan a.u.b. aan het volgende:

Wanneer u uw kind gaat inschrijven op een basisschool, peuterspeelzaal of B.S.O. is dat een spannende gebeurtenis. U zult merken dat er veel verschillende soorten scholen en peuterspeelzalen zijn. Om erachter te komen welke school het beste past bij uw zoon of dochter, raden wij u aan te gaan kijken op de basisschool. Hierbij nodigen we u dan ook graag uit om op de Elisabethschool te komen kijken. Bij voorkeur onder lestijd, zodat u met eigen ogen kunt zien hoe er gewerkt wordt en hoe de sfeer in de school is. U kunt hiervoor een afspraak maken met een van de directieleden. Zij zijn telefonisch te bereiken op 010-4817244 of via elisabeth@rvko.nl.

Wanneer u besluit om uw kind daadwerkelijk in te schrijven, willen wij u vragen om aan de volgende documenten mee te nemen:
- Het pasje van de zorgverzekering.
- Legitimatie van uw kind.
- Legitimatie van één van de ouders.
- Kopieën van de hoogste opleiding van beide ouders. *

Bijzonderheden:
- Wanneer mogelijk is het prettig als beide ouders aanwezig zijn bij het inschrijven. Wanneer beide ouders voogdij hebben moeten zij samen tekenen voor inschrijving.
- Wanneer u (nog) geen opleiding of ziektekostenverzekering heeft, kunt u hiervan natuurlijk geen bewijs meenemen.
- Wanneer u in het bezit bent van een verblijfsvergunning is het prettig wanneer u deze meeneemt bij de inschrijving.
- Heeft u nog geen verblijfsdocumenten, dan krijgt uw kind automatisch een onderwijsnummer toegekend.

Peuterspeelzaal De Berenboot
Inschrijving voor de peuterspeelzaal kunt u doen via de leidsters van de peuterspeelzaal. Zij zijn bereikbaar op 010-4801021 of per mail op elisakids@komkids.nl. Wanneer u uw kind inschrijft bij peuterspeelzaal De Berenboot is het belangrijk dat u een aantal documenten meeneemt voor de administratie. Wilt u a.u.b. meebrengen:
- Het pasje van de zorgverzekering.
- Kopieën van de hoogste opleiding van beide ouders. *

Buitenschoolse opvang en Hele dagopvang Elisakids
Tot 4 jaar kunnen kinderen worden opgevangen bij de Hele dagopvang (HDO). Als uw zoon/dochter 4 jaar oud is, kan hij/zij gebruik maken van de buitenschoolse opvang. Op de Elisabethschool is er sprake van een eigen HDO en B.S.O.; Elisakids. Deze B.S.O. is ontstaan door een samenwerking van de Elisabethschool en KomKids. Voor meer informatie over het inschrijven kunt u terecht bij een medewerker van KomKids. Voor de algemene informatie van de organisatie KomKids verwijzen wij u graag door naar www.komkids.nl. Ook kunt u rechtstreeks contact opnemen met de medewerkers van Elisakids via telefoonnummer 010 4801021 of per mail op elisakids@komkids.nl.

* Wanneer u uw kind aanmeldt op een basisschool zal er altijd worden gevraagd naar uw opleidingsgegevens. Elke school in Nederland is verplicht dit te vragen, omdat de overheid aan de hand van deze gegevens bepaalt hoeveel subsidiegelden een school kan ontvangen.