Medewerker ouderbetrokkenheid

Op de Elisabethschool werkt een Medewerker Ouderbetrokkenheid. Haar taak is om zoveel mogelijk ouders bij school te betrekken. Zij doet dit op allerlei verschillende manieren. Hieronder zal zij zelf toelichten hoe haar werk eruit ziet en wat ze voor u, als ouder, kan betekenen.

Mijn naam is Necla Cavus en sinds 2006 ben ik werkzaam op de Elisabeth school als Medewerker Ouderbetrokkenheid (voorheen ouderconsulent). Wij hebben een ouderkamer waar ouders bij elkaar kunnen komen onder het genot van een kopje koffie. Op de vrijdagochtend organiseer ik een koffie-ochtend van 8.30 tot 10.00u.

Als Medewerker Ouderbetrokkenheid heb ik de taak om een luisterend oor te zijn voor ouders.

U kunt mij bereiken op deze dagen in de ouderkamer:
- Vrijdag

De overige dagen van de week ondersteun ik in mijn rol als onderwijsassistent in de kleuterklassen.

Met vriendelijke groet,
Necla Cavus